Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Νέας Σμύρνης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Νέας Σμύρνης

Με επιτυχία διεξήχθη η 53η Τακτική Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ν. Σμύρνης το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Ιανουαρίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Α’ ΚΕΠ επί της οδού Αγ. Φωτεινής.
Η προσέλευση των Εθελοντών Αιμοδοτών υπήρξε μεγάλη γεγονός που κατατάσσει τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος Ν. Σμύρνης μεταξύ των πρώτων στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής.
Ο δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης προσήλθε στην αιμοδοσία με την ιδιότητα τόσο του Δημάρχου Ν. Σμύρνης, όσο και του Εθελοντή Αιμοδότη, δίνοντας ιδιαίτερο συμβολισμό στην όλη διαδικασία.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Οικονομίας και Αλληλεγγύης κ. Παναγιώτης Γιατζίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον μεγάλο αριθμό εθελοντών αιμοδοτών που προσήλθαν στην αιμοδοσία, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης των κατοίκων της Ν. Σμύρνης προς τους συνανθρώπους μας. Θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να πορευόμαστε με γνώμονα την προάσπιση της υγείας του πολίτη και να πράττουμε ότι είναι δυνατόν για την στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών δομών».

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ